2024-01-01 29 浏览
今日去咗深水埗一间想食好耐嘅汉堡店,叫咗一个焦脆鸡堡,一个芝士汉堡,跟套餐拣咗一个炸薯条同金黄炸鱼条,野饮就一枝梳打水同一罐有汽士多啤梨玛黛茶~焦脆鸡堡 食落鸡肉好多汁,多汁到食到最后,纸上而仲留咗好多汁系到,但唔会湿到个包都淋晒😂配料除咗有2块无激泰鸡扒之外,仲有芝士、洋葱、本地有机菜~自家秘制酱汁酸酸甜甜咁好开胃~芝士汉堡牛肉汉堡系mash burger嚟~汉堡扒厚薄适中,咬落有肉汁,配料有小黄瓜、洋葱同本地嘅有机菜,秘制酱汁嘅味同鸡堡差唔多,同牛肉都几夹,唔错炸薯条同金黄炸鱼条薯条系粗薯条,啱啱炸起,好食,金黄炸鱼条有少少特别,我原本以为应该系炸鱼手指,原来唔系,佢口感有啲似鱼蛋同鱼片,食落都几好食梳打水,有汽士多啤梨玛黛茶梳打水系泰象果只,好够汽~有汽士多啤梨玛黛茶系阁楼酿造,第一次饮,士多啤梨味好出,汽泡唔算大,而且都唔算密,饮落好顺口,可以一试

焦脆鸡堡

芝士汉堡

炸薯条同金黄炸鱼条

梳打水,有汽士多啤梨玛黛茶
  • 芝士汉堡
  • 焦脆鸡堡