“人气蛋糕网店K11 Musea开期间限定店”今次好开心可以试到人气巴斯克蛋糕,巴斯克蛋糕有多款口味,分别有原味,抹茶,铁观音,CBD等等,而呢度所有蛋糕嘅Basic都系选用日本鸡蛋同牛奶制造,更特别挑选日本,澳洲同美国三个芝士混合制作,口感一流啱晒香港人。而限定店特别推出咗4吋Baby Size,啱晒两个人食啊,当然仲有6吋同8吋可以选择,有兴趣嘅朋友仔可以去订购啦🙆🏻‍♀️❣️Soulgood Bakery尖沙咀梳士巴利道18号K11 Musea 6楼LA601号铺❣️试后感:我今次拣咗铁观音味,茶味好重,味道好香,入口即溶,而且口感一流,初初都谂会谂会唔会唔夹,但食落就好match,呢个4吋baby size够晒2个人食,唔会好腻。
“人气蛋糕网店K11 Musea开期间限定店”

❣️Soulgood Bakery

❣️试后感: