最近去咗元朗行街 行到攰俾我闻到呢间劲吸引嘅爆浆窝夫专门店🥰全部都系即叫即整 热辣辣 好香牛油味 价钱又唔贵 性价比好高🔥而且佢哋下个月开始会做雪糕窝夫 啱晒夏天咁热嘅天气食🙌🏻▫️ 芋泥麻糬窝夫呢一款系每日限定20件 芋泥香浓绵蜜 可以食到一粒粒芋泥粒 麻薯烟靭 呢个搭配冇得输😂▫️云呢拿吉士窝夫一咬落去啲馅就爆晒出嚟😂云呢拿吉士香甜 好creamy 充满奶油香 窝夫金黄酥脆 一大啖咬落去好满足🙌🏻▫️招牌明星牛角窝夫(炼奶)呢款真系必食推介🥺酱料有五款选择 有焦糖、炼奶、朱古力酱、花生同榛子 窝夫薄身得来好脆口 外卖盒仲有透气嘅设计 拎返去都唔怕淋晒!▫️榛子latte ▫️抹茶红豆牛乳食窝夫配饮品就一流 抹茶红豆牛乳香甜细滑 抹茶嘅回甘味配埋牛乳 唔会死甜 解渴一流🥰

▫️ 芋泥麻糬窝夫

▫️云呢拿吉士窝夫

▫️招牌明星牛角窝夫(炼奶)

▫️榛子latte ▫️抹茶红豆牛乳
2023-04-14
15 分钟 (外卖自取)