2021-09-28 896 浏览
去郊游野餐,当然唔少得热辣辣,又可以开心share 嘅pizza 啦! 人气薄饼专门店Dough Bros喺鲗鱼涌开咗分店呀!行到食店门口,已经闻到好香嘅pizza 味,仲有多走donut 拣🤩~~ 靓仔店员热情❤️‍🔥推介The Pepperoni Supreme( Special ) $148果然系重点推介,pepperoni 同意大利香肠,满满的放喺pizza 上面,鲜红色,烤得香脆,烟熏香浓😌 至于手工酸种pizza底,够哂松软烟韧,饼边烤得微焦而且脆卜卜。 店员仲俾哂四款酱汁我试,有招牌🌟蒜蓉香草、烧烤味、黑松露及辣酱。 估唔到将pizza dip 酱真系另有一番风味,一定要试吓!The sophisticated (Veg) $148呢款就比较色彩缤纷,因为加入咗唔同颜色嘅甜椒🫑、洋葱、火箭菜、芝士等,食落有芝士香,亦有爽甜味。Doughnut 我有拣咗Nutella 及Apricot满布砂糖嘅doughnut , 即叫即做,松软爽脆有口感。入面Nutella 爆酱香滑,甜得嚟幸福🥰;而Apricot 酱好少食到,相对无咁甜,带点果香。

靓仔店员热情❤️‍🔥推介

The sophisticated (Veg) $148

Doughnut 我有拣咗Nutella 及Apricot

• The Pepperoni Supreme( Special )
  • The sophisticated
  • Doughnut