2007-09-15
星期五晚,预咗要等位,呢间都唔例外。见到有四个女仔系度等位,其中一个同个侍应嘈交,跟住无等到就一齐走咗嘞...虽然唔知谁是谁非,不过都知好多人话呢间d service差>.<又唔使等好耐位既,大约等十分钟就有位。周围差唔多全部都系年青人,我哋叫咗三样人气食品,有麻布杂锦烧乌龙面($73.8),其实系类似广岛烧饼,不过似系乌冬面,加上椰菜、猪肉及日本甜酱汁,几好食,隔离两台都点咗呢样。另外仲有蕃茄牛柳蛋包饭($64.8),没有蕃茄汁味,牛柳食落似牛腩多d,虽然蛋有蛋香,但我认为唔算系人气推介食品。甜品黑芝麻慕磁芭菲($47.8)就不错,黑芝麻雪糕有香浓既芝麻味,慕磁烟烟靭靭咁,加埋红荳、香滑既云呢嗱雪糕一齐食,几好味。不过呢个芭菲收成四十几蚊,我觉得都几贵。呢度好似唔够人做嘢咁,好少有人加茶,侍应又无乜笑容,服务态度真系一般啫。好奇怪,食品价钱通常都系八毫子做尾。
好奇怪,食品价钱通常都系八毫子做尾。