2022-11-04
一向都中意食酸辣野,见依间个名咁特别一于试下先。职员态度好好,比左卡位我地坐得好舒服👍可能因为d餐具同挂画,成间店都充满古色古香味道😊✦ 酸菜鱼 (标准) 💰238依度必试既镇店名菜就系招牌酸菜鱼同飘香水煮鱼,基于本人唔系太食得辣所以拣左酸菜鱼仲要系少辣!一上菜就比只大过块面既碟嘛亲😯仲放左个鱼头系正中间好霸气!海鲈鱼片好滑,有d爽口又唔腥,配菜香料有酸菜、金菇、青花椒、芝麻,仲有寛薯粉添,建议可以饮埋汤,因为非常入味又唔咸👍✦ 椒盐海活虾💰115听讲d小菜都唔错,就炒个试下先😊呢碟椒盐海虾色香味俱全,一共都有成10只大虾!外层脆卜卜,内裹虾肉幼嫩可口,为今餐酸菜鱼盛宴带来额外味觉享受!✦ 芒果乳酸& 荔枝乳酸 💰23野饮都几多选择,主要系水果味饮料,而且可以拣乳酸或梳打。我地就拣左前者,因为可以顺便解辣嘛🤗估唔到仲加左十几粒爆珠,有惊喜!
✦ 酸菜鱼 (标准) 💰238
✦ 椒盐海活虾💰115