2024-05-11 89 浏览
我哋今次嚟到荃湾千色揾嘢食🥢,呢度有荃湾天桥网络驳住,无论乜嘢天气都好方便⛅️。我哋就拣咗一间日式创新料理,主打fusion风嘅独家特色卷物🎌。舖头系开放式设计,感觉开阳,又有居酒屋feel🍶。.🥗龙卷风沙律($48)爽脆嘅蔬菜沙律,配埋丰富嘅调味真系够晒香口👅。蟹柳丝配埋辣味沙律酱味道够晒浓郁,而且仲有薯片碎、蟹籽脆卜卜嘅口感💥,令到成个沙律一啲都唔单调。.🎏摇滚乐($110)卖相好吸引鳗鱼控😍!一片片嘅蒲烧鳗鱼,食落味道好香。而下面嘅卷物亦都好夹鳗鱼,既有浓郁嘅忌廉芝士加强绵滑口感🧀,亦都有脆脆带出烧鳗鱼嘅香口感觉。.🍤金龙卷($98)呢个卖相就都好吸引,除咗有三文鱼,仲有超长嘅炸虾卷😆!食落除咗三文鱼嘅油花香味,仲有沙律酱嘅浓郁感觉,最后配埋炸虾嘅脆口🫦,一啖里面食到多重口感,好满足。.💥杂锦天妇罗($88)全部都新鲜炸起,够晒脆卜卜🔥!天妇罗炸虾大大只,食落超级酥脆,配埋天妇罗汁味道好夹🦐。迷你番薯食落甜香软绵,外层炸皮令到番薯更加香口,甜甜咸咸嘅配搭好味🍠。酿秋葵好够特色,秋葵湿润嘅口感配埋天妇罗嘅脆口,好特别😝。

🥗龙卷风沙律($48)

🎏摇滚乐($110)
🍤金龙卷($98)

💥杂锦天妇罗($88)