2024-06-11 255 浏览
孖啡好近油麻地地铁站,地段优越,旺中'带静,好适合一大班朋友聚会。餐厅座位都好多,有好多六人座位,好有空间感。午餐同下午茶做到5:30pm,如果三五知己想叹个靓下午茶,呢度就啱晒喇😍午餐嘅选择唔少,性价比又高,可以加配龙虾汤或者甜品,仲有一杯特色餐饮。🍽️ 龙虾汤龙虾汤有简单拉花,卖相不错,而且仲有少少龙虾肉,跟餐加$28就可以加配,几抵。🍽️ 龙虾汁海鲜意大利粉海鲜好足料,有青口、鱿鱼、大虾同螺片,青口同虾大大只几新鲜,龙虾汁好浓味,意粉爽口又挂汁。🍽️ 软壳蟹黑松露意大利粉软壳蟹份量都几多,炸到好脆,冇多余嘅面粉,黑松露汁好惹味,仲有啲香草同忌廉,多重口感。🍹蜜桃玫瑰红茶塔罗特饮系列,每一杯特饮用咗唔同嘅塔罗牌命名,好有创意,我呢杯叫「愚者」。红茶底唔会太甜,蜜桃味好清甜,加埋淡淡嘅玫瑰花清香,解渴得嚟好啱女仔饮。孖啡 (旺角)📍旺角弥敦道577号高氏大楼4楼

🍽️ 龙虾汤

🍽️ 龙虾汁海鲜意大利粉