2024-10-23 511 浏览
今日又同朋友二刷超好食既ASOK THAI GARDEN😝,尖沙咀呢间中环境优雅,好岩打卡,真系好适合同朋友聚会或者约会。今次我哋试咗以下几样:前菜 🍽️:- 甲抛肉碎牛油果墨西哥夹饼:呢个夹饼用咗新鲜嘅牛油果,配上香辣嘅肉碎,口感丰富,每一口都好开胃 😋。- 飞天小椰菜:小椰菜炒得刚好,保持咗脆口感,搭配泰式酱汁,味道清新。主菜 🍛:- 烤虎虾黑松露蟹肉炒饭:呢碗炒饭真系好特别,搭配新鲜嘅虎虾同蟹肉,加上黑松露,味道层次丰富 🤤。甜品 🍦:- 芒果糯米饭甜筒:呢款甜筒将经典嘅芒果糯米饭变得更有趣,香甜可口,将个椰子雪糕放入甜筒到食特别死~饮品 🍹:- COCONUT SMOOTHIES:椰子smoothies清新又好饮,绝对系夏天消暑嘅好选择 🌞。- Cocktail: Phuket:呢杯鸡尾酒用咗朗姆酒、茉莉花、可食花同青柠汁,味道独特,清新又有趣,好易入口❤️。餐厅环境好靓,服务态度友善,店员好有耐心。- 食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️- 环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️- 服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍽️ 餐厅名称:ASOK THAI GARDEN 📍 地点:ASOK THAI GARDEN (尖沙咀) 尖沙咀亚士厘道3

今次我哋试咗以下几样:

前菜 🍽️:

主菜 🍛:

甜品 🍦:

饮品 🍹:

餐厅环境好靓,服务态度友善,店员好有耐心。

- 食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🍽️ 餐厅名称:ASOK THAI GARDEN
📍 地点:ASOK THAI GARDEN (尖沙咀)
尖沙咀亚士厘道37号地舖