2021-07-28 565 浏览
之前试过其他区嘅分店,始终觉得屯门呢间分店最好食同新鲜,繁忙时间经常大排长龙,如果无用app拎定飞,繁忙时间就咁walk in我试过最少要等1-1.5小时🥲🥲所以以后每次想食都会提早用app拎定飞先过去🤣如果五点几去到就通常唔洗等太耐😏·1️⃣辛辣龙之卷($78)虽然个名叫辛辣,但其实系指寿司上面嘅热浪薯片同埋明太子酱,第一次食觉得几特别,唔会放过碟上嘅薯片🤣🤣中间嘅炸虾都炸得好香脆,一啖过连埋蟹籽同薯片,个口脆有脆又软,仲有惹味嘅明太子,好正🤤🤤·2️⃣五点刺身盛($158)总共有五款刺身:三文鱼、吞拿鱼、甜虾、带子,同埋油甘鱼(应该系🤔)厚度正常,唔会话特别厚或者薄,都新鲜,呢个份量黎讲都算抵食👍🏻·3️⃣特大三文鱼三点盛($39)三款长长三文鱼寿司,我自己一个ko一碟都得😂平均都系$13一件,每次黎食都必点😍😍·4️⃣特大一本海鳗鱼($38)呢款得一件相对贵少少,我自己麻麻地中意食海鳗,海鳗唔同鳗鱼,但佢无平时果种鳗鱼,唯有叫海鳗😢😢味道正常,系干左少少·5️⃣竹轮薯仔沙律($42)基本上我食上面果几款野食已经饱饱地,呢款系A先生想食嘅😂我只系食左一件,其他佢自己食晒😆竹轮好弹牙,中间塞满左薯仔沙律
1️⃣辛辣龙之卷($78)
2️⃣五点刺身盛($158)
3️⃣特大三文鱼三点盛($39)
4️⃣特大一本海鳗鱼($38)
5️⃣竹轮薯仔沙律($42)
基本上我食上面果几款野食已经饱饱地,呢款系A先生想食嘅😂我只系食左一件,其他佢自己食晒😆竹轮好弹牙,中间塞满左薯仔沙律,食完饱晒🤣🤣
如果咁岩坐到回转寿司位,仲会有火车送餐,以前第一次见,觉得好得意😂😂