2022-11-07
▫️曾经睇过报导介绍呢间爆馅三文治🥪 睇完觉得好吸引一直念念不忘👀 今次终于有机会黎试下🤩▫️主打厚切三文治,劲多款真系花多眼乱👀 去到见到都几多人排队,不过落单后都系等左10分钟左右就有得食😽🐮 香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治 $32▫️比较少见既三文治组合😮 沙嗲味好浓,食得出有花生味🥜 牛肉软淋唔韧,加埋超滑蛋,估唔到出奇地好食🤩 净食馅可能会偏咸左少少,但夹埋面包中和返味道就岩岩好😆🥑 牛油果碎蛋三文治 $27▫️原本另一款想拣芋泥肉松,可惜当日无晒芋泥😿 唔通连个天都要我节制下😣 既然系咁唯有拣返个健康之选😤▫️牛油果配碎蛋呢个组合系无得输😍 碎蛋好香,牛油果都够熟,不过比例上如果多返少少牛油果就更好🤏🏻🐔 手撕鸡 (例牌) $50▫️可以配麻辣酱/ 日式芝麻酱🇯🇵 今日唔想食辣,就拣左芝麻酱🙌🏻 手撕鸡肉好嫰滑,撒上芝麻再配麻酱好香口🥰 旁边仲有清甜椰菜丝🥬🥤 祛湿薏米水 (跟餐) $7▫️我经常都认为我只系水肿唔系肥🙅🏻♀️😤 所以每次一见到有祛湿薏米水都会整支黎饮下😆▫️标榜自家制微糖饮品,饮落淡淡清甜味,非常解腻又健康🥰 仲要买野食只需+$7真系超抵饮🥳▫️餐厅只限外卖不设堂食,所以最好就系买
🐮 香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治 $32
🥑 牛油果碎蛋三文治 $27
🐔 手撕鸡 (例牌) $50
🥤 祛湿薏米水 (跟餐) $7
▫️餐厅只限外卖不设堂食,所以最好就系买完返屋企慢慢叹啦🥳