《Miss Pisces Creations - 尖沙咀》呢间系我自己好私心喜欢既一间蛋糕店,由佢未开正式门店喺观塘工场果时都已经成日帮衬啦,多数我都系买饮品同cake 多,佢地而家终于都开门市啦☺️仲要喺正尖沙咀汉口道,日后可以成日去啦😙今次买左唔少野番去同屋企人食,见佢地都有做其他pastry 同埋永生花,都几特别💁🏻‍♀️抹茶鲜奶 每次嚟呢度我都一定买佢嘅抹茶鲜奶,口味浓郁,啱晒唔钟意喺抹茶鲜奶入边加咗糖嘅人,可以饮到佢抹茶既原味道👍🏻💁🏻‍♀️特大燕麦无花果曲奇 呢个我妈咪钟意食,所以今次都买咗一个番去,个曲奇口感烟韧而且好香燕麦味,入面有少少无花果干带出返个甜味,一件睇落好大件,但系唔觉唔觉就会一个人食晒成件💁🏻‍♀️招牌松露芝士奶油卷 呢一个松露芝士奶油卷由网店嘅时候我已经好喜欢,口味甜甜地但又好重松露味,有啲似带少少咸味嘅肉桂卷,上面嘅奶油芝士好香,食晒成个可以连晚餐都唔使食啦☺️💁🏻‍♀️开心果巴克斯芝士蛋糕 开心果巴克斯系近年先至推出嘅产品,之前我一直都系食佢嘅抹茶巴克斯芝士蛋糕,但系试过开心果呢个之后就以后都净系叫开心果味🤭之前剩系得原个买冇得散件,而家就算想一个人自私食都冇问
《Miss Pisces Creations - 尖沙咀》

💁🏻‍♀️抹茶鲜奶

💁🏻‍♀️特大燕麦无花果曲奇

💁🏻‍♀️招牌松露芝士奶油卷

💁🏻‍♀️开心果巴克斯芝士蛋糕

开心果巴克斯系近年先至推出嘅产品,之前我一直都系食佢嘅抹茶巴克斯芝士蛋糕,但系试过开心果呢个之后就以后都净系叫开心果味🤭之前剩系得原个买冇得散件,而家就算想一个人自私食都冇问题啦,佢上面𠮶层开心果cream唔太Heavy,配埋杯红茶就最啱啦😋
2023-08-01
外卖自取