2024-12-15 125 浏览
好耐冇食pizza啦,今日喺尖沙咀睇完戏,见到有间新开pizza,劲多人排队pizza店舖满晒唔同款式嘅Pizza,可以自选口味,自选size,劲特别我哋三个人叫咗四款咸嘅Pizza,再加佢两个甜点,大致上都几好食Alice Pizza嘅饼底采用贵价酸种面包,看完之后脆脆地,好好味咸味叫左Mortadella,Onion and Tuna,Salsiccia E Procini同Truffle 个人钟意吞拿鱼口味,落咗劲多蕃茄喺上面,食落去好Fresh,配埋底下嘅酸种面包,个味系好夹嘅Nutella 同 Nutella Delight 系甜品嚟嘅个人钟意Delight 多D,个Pizza皮劲酥脆中间夹咗劲Rich嘅nutella ,甜而不漏,最好就同朋友share
个人钟意Delight 多D,个Pizza皮劲酥脆