2023-05-08 201 浏览
一入门口已经见到只黑猪猪🐖摆设 , 好可爱餐厅以蓝白木系自然色调为主 , 环境宽躺 , 座位舒适阔落 , 好适合家庭朋友聚餐💯作为亲子餐厅 , bb櫈 , 儿童餐具 , 儿童餐全部都有供应👍🍕 𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗣𝗶𝗴𝗴𝗶𝗲 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮 (𝟭𝟱”)系芸芸咁多口味入面 , 我地拣左呢个招牌薄饼 , 佢馅料非常丰富 , 最特别系加左脆猪皮 & 招牌手撕猪手 , 非常惹味 !用石炉焗制既饼底烤得酥脆焦香 , 口感松软烟韧❤️🍱 𝗞𝗶𝗱𝘀’ 𝗠𝗲𝗮𝗹Kids Menu 隐藏左系画纸入面~ 呢到既儿童餐一共有 5 个选择 , 跟餐配一杯苹果汁🧃我地点左忌廉鸡肉波菜长通粉 , 忌廉酱汁好香芝士味 , 非常creamy , 小朋友好钟意~🐚 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗺𝗲𝗱 𝗖𝗹𝗮𝗺𝘀蚬肉肥美鲜嫩~ 汤汁好香白酒味🥂 , 再带点蒜辣味道🧄🌶️ , 用黎点面包岩晒 !🍖 𝟱𝟲𝗛 𝗦𝗹𝗼𝘄-𝗰𝗼𝗼𝗸𝗲𝗱 𝗕𝗕𝗤 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗦𝗵𝗼𝗿𝘁 𝗥𝗶𝗯呢个系餐厅推介菜式 , 真系好好食 ! 用慢煮方式煮既牛肋骨非常嫩滑多汁 , 牛味香浓 , 连小朋友都食到舐舐脷🤤🍰 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂呢到既Tiramisu整得好好 , 湿润既蛋糕加上非
一入门口已经见到只黑猪猪🐖摆设 , 好可爱

用石炉焗制既饼底烤得酥脆焦香 , 口感松软烟韧❤️

🍱 𝗞𝗶𝗱𝘀’ 𝗠𝗲𝗮𝗹

🐚 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗺𝗲𝗱 𝗖𝗹𝗮𝗺𝘀

🍰 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂
呢到既Tiramisu整得好好 , 湿润既蛋糕加上非常软滑既 mascarpone cheese , 又唔会太甜 , 好满足🥰

signature piggie pizza (15")
儿童餐-忌廉鸡肉波茶长通粉
蒜辣白酒煮蚬
慢煮酱烧牛肋骨
Tiramisu
2023-05-07
午餐
signature piggie pizza (15")
儿童餐-忌廉鸡肉波茶长通粉
蒜辣白酒煮蚬