今日我为食妹想食米线🍜就去咗附近嘅臻味冰室。呢间人气米线出名系酸辣米线,睇睇Menu,有好多选择㗎😉,啱晒我呢个米线lover🥰。 今日叫咗韮菜饺牛展酸辣米线,佢哋真系好窝心喔😍,米线同汤分开碗装,咁米线就唔会咁易发胀、变得淋晒。分开两个碗,但系外卖都系加一蚊咋😆😆。盛惠total $41。 米线份量都足够,花生脆卜卜、有5粒韮菜饺、5片牛𦟌。牛𦟌大大片,韮菜饺大大粒,冇呃你㗎,有图有真相hahaha😆 用酸菜、葱、麻辣做嘅酸辣汤底真系食到舔舔脷😋😋,叫咗少少辣,味道依然系保持一贯水准,梗系要比like你啦。 为食妹温馨提示: 😋酸辣可以另上,麻辣味几重,所以如果你唔食得辣,就记住好似我咁要少少辣呀。 😋舖头里面d位置都几挤迫,疫情😷期间我觉得外卖食会好d喇。

2021-01-05
5 分钟 (外卖自取)