2019-01-28
早排大热既脏脏包杀到入香港,今次Share Le Pain拣系元朗开,一边卖包一边卖返台式饮品,呢几日经过都见到几多人排队🌚今次就拣黎介绍啦.脏脏之胖即系朱古力脏脏包啦,个表皮系脆皮,用左70%比利时朱古力整,内里都几松软,有忌廉芝士同松露朱古力,阿爸食完都话真系好脏脏😂 唔可以系街食.爆酱珍珠软欧咩都要加珍珠,呢个包摆左隔夜第二朝早餐食,但依然keep到松软,唔会硬化左咬唔到,吉士酱都几多,但珍珠比较黏口,可以弹牙返少少,同埋数量都可以多几粒😂.全麦松饼呢个正,松饼口感实在啲,全麦又健康,就算细细个都够饱,仲要只要$8咋!另外有个抹茶味可试!.珍珠鲜奶茶包就gimmick啦,sharetea既饮品不嬲都饮开,今次拣左珍珠鲜奶茶,奶味茶味分怖都ok,有pat cream令到有啲creamy既感觉,饮落都ok🤔.鲜醇芋头奶有芋头蓉令口感更丰富,个芋头味有啲似雀巢芋头味雪糕🤣 如果再多啲芋头就好.包同饮品质素就见人见智啦,不过呢到既员工超好态度同服务,令顾客既感觉都好好🥰.店名:微酵烘焙地址:元朗青山公路元朗段249-251号元朗广场2楼235-236舖
脏脏之胖
爆酱珍珠软欧