2024-06-11
一向都系HeSheEat粉丝,因为价钱唔贵但质素几好,CP值够高👍🏻知道量角新店开左即刻约埋朋友去食😆平日食饭时间满座,可见佢嘅受欢迎程度新店设计风满满,木系风格,杰杰合咗文青同埋优雅嘅感觉薯条配黑松露酱薯条炸到超级酥脆,咬落真系咔咔声热辣辣上碟,食落外层脆卜卜,入面系薯仔嘅软糯配埋黑松露酱冇得输,黑松露味够浓我同朋友都系酱怪,啱啱好食晒啲酱😆香煎三文鱼明太子忌廉烩扁意粉劲大嚿嘅三文鱼扒吓亲我同朋友🤣三文鱼外层煎到金黄色,煎到鱼皮脆卜卜,非常香口明太子忌廉酱食落有淡淡嘅明太子香,配埋芝士蘑菇等等,非常丰富卖相同味道都满意嘅意粉👍🏻烧春鸡黑松露烩意大利饭又系大大只烧春鸡😆春鸡烧得好靓仔,识落亦非常惹味,辣辣地啱晒钟意食辣嘅朋友而且鸡肉软嫩,切开有鸡汁流出嚟,超正🤩黑松露烩饭奶味同牛油味非常突出,入口伴随淡淡黑松露香西瓜益力多特饮饮落系有气乳酸带有淡淡西瓜嘅香甜,好Refreshing嘅一杯特饮特浓5.0牛乳芭菲-宇治抹茶一定系佢哋嘅名物,因为我见到每一台都最少叫一杯芭菲一见到有啲人专登嚟食呢个芭菲🥰面头嘅牛奶雪糕超软滑,入口系浓郁嘅牛奶香味,配上甘香嘅宇治抹茶粉非常夹芭菲内有好多配料,蕨
知道量角新店开左即刻约埋朋友去食😆
平日食饭时间满座,可见佢嘅受欢迎程度
新店设计风满满,木系风格,杰杰合咗文青同埋优雅嘅感觉
薯条配黑松露酱
薯条炸到超级酥脆,咬落真系咔咔声
热辣辣上碟,食落外层脆卜卜,入面系薯仔嘅软糯
配埋黑松露酱冇得输,黑松露味够浓
我同朋友都系酱怪,啱啱好食晒啲酱😆
香煎三文鱼明太子忌廉烩扁意粉
劲大嚿嘅三文鱼扒吓亲我同朋友🤣
三文鱼外层煎到金黄色,煎到鱼皮脆卜卜,非常香口
卖相同味道都满意嘅意粉👍🏻
烧春鸡黑松露烩意大利饭
而且鸡肉软嫩,切开有鸡汁流出嚟,超正🤩
黑松露烩饭奶味同牛油味非常突出,入口伴随淡淡黑松露香
西瓜益力多特饮
特浓5.0牛乳芭菲-宇治抹茶
一定系佢哋嘅名物,因为我见到每一台都最少叫一杯芭菲
一见到有啲人专登嚟食呢个芭菲🥰
芭菲内有好多配料,蕨饼白肉红豆脆米等等
口感同味道都非常丰富👍🏻👍🏻个人几钟意佢底层嘅抹茶忌廉,绵滑不腻,香甜不漏
原味焗厚松饼
香港好少甜品店有焗松饼食,呢度嘅松饼系我心中嘅头几名
松饼非常绵密,入口系满满蛋香,伴随牛油香
配上云呢拿雪糕海盐焦糖酱同枫糖酱,几种食法一定唔会闷😋