一场嚟到 #元朗,梗系要吃个饱🤭 放低饭碗冇几耐嘅我哋,专诚走到嚟 嘉发小食,就系为咗底 #鸡蛋仔 🐣 小店除咗 #鸡蛋仔,当然唔少得 #蛋酱食物 嘅最佳拍挡 #格仔饼 🧇 仲有一啲 #地度小食🤤 不过嚟得帮衬嘅客人,似乎都同我一样… 为著佢哋各式各样唔同馅料嘅 #鸡蛋仔 而嚟。呢日我哋要咗份 #人气number1 嘅 #伯爵茶麻糬鸡蛋仔 🐣 因为小店大部份食物都系即叫即做嘅,所以都预咗要等😅 大概20分钟左右,我哋要嘅 #鸡蛋仔 终于出炉🤩 香浓嘅 #伯爵茶、#蛋香,配上 烟烟韧韧嘅 #麻糬,外脆内软嘅口感,果然唔好令我失望🤤 不过价钱就似乎贵咗少少,偶尔试吓啲新嘢都无妨嘅🤭📍 嘉发小食 (元朗)教育路3-7号富好大厦地下9号舖

📍 嘉发小食 (元朗)教育路3-7号富好大厦地下9号舖
2024-03-29
$30 (其他)