2019-01-13
旺角人流多多,如果想冇咁逼又又想食平啲不妨去胜利道依条偏少少但食肆多多嘅小街睇吓,可能会好似KY咁发现外惊喜呢🤪价钱实惠又包饮品😋.石锅芝士焗猪软骨饭🥘 $57冬天最啱街食啲热辣辣嘅嘢啦✨呢个石锅饭份量就够晒足料🤩睇相都见到佢嘅芝士🧀布满成层嘅饭🍚猪软骨嘅份量亦都好多,咬落去好烟韧好有嚼劲,啱晒啲胃口好大嘅男仔食啊一定够饱!整体评分:7.0/10.沙律烧鸡扒饭🍛 $44平时普普通通一两块鸡扒🥩你可能会觉得好普通,但系加埋依家门口特别的沙律酱成个讲法又唔同啦🤓锯扒食我去唔会鞋飒飒算系几滑,加埋足料嘅沙津酱🥗沙律酱令到成个饭唔会太dry🤤完全perfect match!整体评分:7.0/10.鸣门鱼汤面亭 (何文田)何文田胜利道4号地下.#hk #hkig #hkigfood #hkfood #food #couple #hkeat #eat #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodporn #hkfoodie #hkfood #美食 #情侣 #吃货 #石锅 #芝士 #猪软骨 #鸡扒 #沙律 #饭 #石锅饭 #鸡扒饭 #stonerice #salad #chicken
石锅芝士焗猪软骨饭🥘 $57
整体评分:7.0/10
沙律烧鸡扒饭🍛 $44
整体评分:7.0/10
鸣门鱼汤面亭 (何文田)
何文田胜利道4号地下