2021-10-26 1475 浏览
当初入去都系俾佢装修吸引咗但非常唔建议去1. 室内位置好小 一张单人枱竟然容纳三人2. 一入到去好热 店员仲同我讲话因为啱啱开咗门好耐 所以抽走晒啲冷气 呢个讲法好唔make sense3. 未见过任何一间酒吧会焗你一个钟头入边最少一杯嘢饮+小食 我问佢点解 佢话因为系餐厅牌 所以一定要人叫嘢食 但系都好唔make sense 你好明显系间bar menu上九成都系酒 为咗悭钱唔拎酒吧牌?4. 店员A同B讲嘅嘢完全唔同,店员a话某几款酒同嘢食系冇,点知落单嘅时候同店员b讲想要某一种酒,佢先话呢一只都系冇,点解两个人讲既说话系完全唔同?成个Menu有5/6洒加小食系冇,仲要诸多理由,话受台风影响,我又理解唔到点解会受影响?5. 我系填纸仔入去的 晚上9:10 同我讲话 10点一定要scan 安心出行 有乜理由仲有50分钟先到十点 会早咁多叫人scan? 我答佢话10点前会走 佢就嗱嗱临叫我埋单 又一chur位6. 拎咗长遮,明明冇湿,死都要我拎出去𠮶遮架,我就系唔想自己唔记得拎所以先唔放出去,at the end 咪真系唔记得啰,行到去车站先醒起,又要行返转头7. 装修想玩中国风 但冇理
当初入去都系俾佢装修吸引咗
但非常唔建议去

1. 室内位置好小 一张单人枱竟然容纳三人

7. 装修想玩中国风 但冇理由连厕所都要红色灯?

总括而言,入边都有几多特色嘅酒,但系服务质素同policy真系好有问题。