2008-08-03
前几日终于去试过..野食~其实卖相唔差啰..仲有鱼生都几大件..唔似人地个d系好平不过就好似纸咁薄..亦无好似xx王子咁讲到咁离谱..连雪藏味都食到..佢好似讲得夸左少少=.=..我地成班fd(5人)都食唔到..但可以讲就系都系得d大路既野食..无咩特别..环境~几好..唔会太死"古古"咁..几靓..啱晒我地d后生仔女去..服务~都ok呀..只不过可能有1/2个好似应该系暑期工几妹妹仔好似好怕丑咁..可能唔够经验啦..xx王子话人mk look我有d唔明..人地著住制服都睇到人地mk..??我觉得佢咁样讲好似有d针对性..唔够中肯价钱~系铜锣湾算咁上下..唔系太贵..一个道理..难道大家觉得某西餐厅d扖餐真系会比某d茶记好..其实有时茶记d扖仲好食..又大件又平..只不过系大家返工揾食咁辛苦..都想放工食餐好既..环境,气氛,服务都好d姐..享受下^^总评~不过不失啦..样样都平平..仲有好多进步空间..始终开左唔系好耐