2022-05-10
为左揾一间系前一日先黎book都可以book既泰国菜,最终拣咗呢间。先讲下被check既经历先!话说开放番四人限聚同晚市,同就同fd去食下野啦,点知食食下野,一大班人冲左入黎check安心出行,真系吓到鼻哥窿都冇肉,但系事前个老板已经提醒在座既客人要scan安心出行,因为佢听到话会有人黎check,所以逐枱提,其实可以系每张枱到痴番个QR code,以防万一会更好。系order前个老板都有讲奶茶会偏甜,建议我地少甜,当然我哋都信佢,而杯Thai tea既味道都ok既,唔咪好差。呢碟鱿鱼又贵又唔好食,仲要细细碟🥲唔建议大家试。虾酱炒饭味道OK虾酱味都突出,可以一试。个人觉得呢个拼盘唔错,每款小食都可以试下,但唔咪样样好食。最后既分享系……其实个老板系好人既,服务OK既,但个老板都有啲chur ,会想你order多啲野食,我地食完啲嘢其实都好饱,仲会chur你要叫个甜品,但佢又唔咪好多甜品可以拣😅好似得番一款😅同埋佢啲嘢食系偏贵得黎好一般,所以食后感麻麻,试过就好。
先讲下被check既经历先!
呢碟鱿鱼又贵又唔好食,仲要细细碟🥲唔建议大家试。
虾酱炒饭味道OK虾酱味都突出,可以一试。
个人觉得呢个拼盘唔错,每款小食都可以试下,但唔咪样样好食。