我地三个人去大家都系听同事讲话几好食咁就试下啦我地嗌左两碗牛肉面+一个卤肉饭+一个盐酥鸡 , 其实同事已经预先讲话面系冇咁好食 , 但我地都心念咁多好评 , 同台湾野㖞 , 冇理由牛肉面难食既 , 哗 真系好难食 , 首先个汤系酸酸地既 又唔够浓冇乜味啦 , 个面又唔夹个汤 , 个面仲要唔系弹牙好爽果种 , 已经 r 头 , 跟住饮埋饮埋杯珍珠奶茶 , 冇奶茶味既 成日水+珍珠咁 , 而我同事既卤肉饭佢只系话唔差 , 但佢食过咁多间台湾野黎讲都已经唔叫好食咖喇,仲要服务又唔见得好 , 因为我地 d 野冇味叫佢拎豉油辣油 佢都黑黑地面 , 仲要食左 $90 咁既价钱咁既质素 , 所以一定唔会再帮衬。
我地三个人去
大家都系听同事讲话几好食咁就试下啦