2006-03-13 5 浏览
全店有廿个位左右,地方唔大,唔多客,分左2次去,2次都系得2台客位.去2次都无我至爱o既蟹-_-一坐低,先黎一个apple juice $10,由头到尾杯野都系咁清澈,应该唔系鲜搾啦~胡椒脆脆送o既,上台仲暖暖地,我嗜食辣野都觉得佢几辣.第一次order左个牛油烤饼,都几松软,但如果多d牛油会香d,一定要热食,摊冻左都几韧皮. 仲有就系铁板羊扒$52,板仔细细,不过好多野堆埋一堆,上台时杀气...唔系,应该系热气腾腾,初时见佢d骨"火农"晒都有d惊佢过火架,不过一拨开d杂菜... 哗! 吓死我啦,羊扒有4件,条条骨都过6寸长,d肉上到3份2位置,d肉多到丫~~ 有大半只鸡脾咁多,西餐厅o个d同佢无得挥,仲好林添,佢地用左好多香料腌过,不过都仲食到羊膻味. 我好努力咁食左3件架啦,真系顶点lu~ 其中姐姐仔同西装哥哥仲有行黎问我d野good唔good,我竖晒手指公啦!第2次本来想order烧鹌鹑(3只),不过惊唔饱,算啦,咁食铁板鱿筒,条筒都几大size,入面酿左椰菜花,腰果,薯仔同豆腐,不过只筒就入唔到味,同食打冷o个d无咩分别,失望...同场侍应姐姐见我抄紧notes,就问我系咪mi

去2次都无我至爱o既蟹-_-

胡椒脆脆送o既,上台仲暖暖地,我嗜食辣野都觉得佢几辣.

同场侍应姐姐见我抄紧notes,就问我系咪miss,我话唔系,系一d手工野o既notes姐,跟住又问我系咩手工野,我就俾左张namecard佢,佢见到只bearbear就问我接唔接order...都几好倾,不过我英文屎,沟通得好惨,而且我唔识应酬,所以姐姐你唔好怪我呀! ^^