2023-01-26 443 浏览
位于观塘闹市的呢间西式餐厅成日都经过,新年好多餐厅都未开,于是试下呢间餐厅。餐厅内空间好大,座位唔多,食客坐得好阔落。 等左大约十分钟就有位。扫code落单,叫左一个all day breakfast, 饲主叫左一个叫汉堡包餐,另外加左一杯野饮。唔系讲笑,上餐后见到个份量真系影到爆晒mon咁,大大份,价钱偏贵,但觉得对得住个价钱。All day breakfast (南乳猪扒)好多野食,个茄汁豆唔系少少一更🥄咁冇诚意,波罗系一条咁上,男仔食都绝对够食。最等意系佢有一块喵喵造型既多士,配上佢自家制既果jam(个人认为偏水左d,不过个果肉就都多,满意),yoghurt 好酸好raw,可惜成个餐都有d冻,如果唔系一定满分💯。汉堡包餐都好食,薯条热上的,好味。环境方面,可能系同马会有关系,餐厅内放左几个monitor 都系讲赔率,又有马会巴士(glamping主题)仲有许愿树又马会主题咁几得意。侍应服务都好好。总括黎讲得明会encore。

,可惜成个餐都有d冻,如果唔系一定满分💯。

汉堡包餐都好食,薯条热上的,好味

总括黎讲得明会encore。
2023-01-25
等候时间
10 分钟 (堂食)