2015-03-26 1389 浏览
住左响荃湾好耐,其实呢间餐厅都去过几次,成日都想回去食,但系好多时都多人去了!!!今日都要等10分钟,可能新年未过!间厅设计虽然迫,座位好窄同隔离要肩贴肩,而且价钱唔平,又污污地糟,但真系感觉就好地道,好有细个时候既感觉,呢d小店系值得继续支持!!讲返食物,我上次食过鸡翼o个d,今次就试下其他,可能因为下午茶的关系,唔系想叫好多食物!好立克milk shake,第二次饮,好浓,唔系沟好多水o个d,重要够大杯,加上有冰碎,饮落去重要好有奶味,我觉得可力黎讲唔平ga,但系我真系钟意饮蛋鲜牛治,真系坚正,平时食d蛋牛治都系碎牛,但佢就有得拣鲜牛,我就钟意o个种咬落去有肉既感觉,蛋亦都好大块,食完两旧真系饱晒!见到餐厅有人食免牛,下次可以再试免牛

好立克奶昔
生牛蛋治

见到餐厅有人食免牛,下次可以再试免牛
题外话/补充资料: 全日都咁多人ga la,唔想等既就拣5-6点呢d时间去,条队短d
2015-02-26
好立克奶昔