2024-04-21
我真系极少会影低相写食评,今次真系第一次! 本身见间铺装修都几新,谂住去试吓。。我同个仔一齐去舖头门口,谂住book定位, 我个仔只不过系三岁,咁我就问职员佢使唔使收钱,佢就话应该唔使! 咁我就book一个钟头后去食! 咁等齐一家四口入座,咁佢突然又话要我个仔度高,咁的而且确佢系写明90 cm以上要收费,我个仔落去的确系91-92 cm, 咁我见我又book咗位,人哋又写得好清楚90 cm以上要收,咁就算啦,照入去食! 点知真系濑晒嘢。。 我哋拣咗Level 3, 首先职员态度极恶劣,好似我哋入去乞食咁, 食放题最大忌,叫咗唔嚟,我哋成晚落咗三次单,都系有啲嘢会到有啲嘢唔到,我哋追到费事追! 总之就系靠运气! 我都买咗单俾埋钱,有三碟牛肉先到! 我同职员讲都买咗单,点知个职员仲串返我食放题点咗就会到㗎啦,买咗单啲嘢食都会照嚟㗎! 顺带一提,佢话100分钟放题,佢20分钟之前就截单唔俾你点嘢食! 即系依碟牛肉,我最起码系20分钟前点嘅,我点谂到咁好彩依张单有落到得㗎! 真系想同个店员say个sorry! 老实讲,嘢食种类系算多! 但系全部好似垃圾咁,啲熟食系冻嘅,最好食反而系个新竹米粉
老实讲,嘢食种类系算多! 但系全部好似垃圾咁,啲熟食系冻嘅,最好食反而系个新竹米粉,同个甜品豆腐花! 最差最差最差最差就系个麻辣汤底,好似加咗两粒辣椒嘅水咁! 我问过店员可唔可以加辣,个店员好好笑咁样答我,可以去外面攞指天椒自己加😂 。。 最讽刺嘅系佢隔篱舖就系方叔叔麻辣火锅,真系天同地比。。 就好似嘲笑紧我嘅天真及愚昧!
我两个大人,一个小朋友,加多一个91 cm嘅小朋友,埋单总共$1350。。 两日前我去Hyatt 食自助餐, 5个大人,一个小朋友 再加一个91 cm嘅小朋友 。。 总共都系$3000, 我唔明白今时今日点解仲去到佢生存?