2024-08-18 6721 浏览
好耐冇食过糖水了~ 收工奖励吓自己,甜一下先🤪 呢间糖水舖认真几骨子,麻雀虽小,但系款式就十分多🤣 中式、西式、饮品、小食,都系样样有齐,总有一款啱你心意💓1️⃣ 双重开心果牛角窝夫🧇嗌咗个即叫即整嘅牛角包窝夫,一份有两件,除咗有开心果味嘅ᴄʀᴇᴀᴍ系面之前更加舖满哂开心果碎碎🤪配埋云呢拿味雪糕同烟烟韧韧嘅麻糬一齐,太正了👏🏻 2️⃣ 台式奶茶雪花冰💠夏日热辣辣食雪花冰凉浸浸最开心💓 除咗有得自选配料之外,更加有得拣要加奶盖或者榴梿肉😚我就加咗劲邪恶嘅奶盖,将唔太甜嘅奶茶雪花冰配上咸咸地嘅芝士奶盖同曲奇饼雪糕,有惊喜🤩3️⃣ 超多芒西米露🥭芒果系列唔可以错过~ 平时食嘅西米露都系一碗碗,呢到嘅就系一大杯,浓浓嘅芒果味加埋细细粒滑捋捋嘅西米😍芒果份量系超级多😋4️⃣ 芝士奶盖开心果鲜奶🥛新出必饮,超浓郁嘅开心果味🤪强烈建议要先啜芝士奶盖同开心果碎碎,劲正🥰呢杯饮到最尾都唔会话味道会变淡咗,抵赞🫶🏻

1️⃣ 双重开心果牛角窝夫🧇

双重开心果牛角窝夫

配埋云呢拿味雪糕同烟烟韧韧嘅麻糬一齐,太正了👏🏻

2️⃣ 台式奶茶雪花冰💠

3️⃣ 超多芒西米露🥭

芒果份量系超级多😋

4️⃣ 芝士奶盖开心果鲜奶🥛
芝士奶盖开心果鲜奶

新出必饮,超浓郁嘅开心果味🤪
芝士奶盖开心果鲜奶

强烈建议要先啜芝士奶盖同开心果碎碎,劲正🥰
芝士奶盖开心果鲜奶

呢杯饮到最尾都唔会话味道会变淡咗,抵赞🫶🏻
宵夜