2007-12-23
旺角真系一个好难找到坐得舒服既地方,一行八人冇得选择,去番呢度食,今晚唔知系咪做节,冇平时咁多人,仲系星期六,都要等一等.今次有小小惊喜,唔知系咪转左厨师,个餐牌转左,以前呢间野d野好行下,但新餐牌开始有进步,有平野有贵价野,我地全都试下,八条友叫左d咩!我自己叫左个黑松露海鲜烩意大利饭,包汤饮品甜品,个饭ok,其实系出面好少食呢类黑松露食品,所以试下,个味道真系好香不过太大份可以同亚kit share, 面亚kit 叫左串烧鹅肝鸭胸拼朱肋骨,奇怪又有多两件饭团配埋,食左亚kit 半份朱肋骨,烧得ok,甜甜地BBQ味,都几林下! Broson / Ben / 小春同美文叫左个4人餐唔知系咪隔离饭特别香d,4人餐好以特别多野食,有个好得以既周打海鲜pizza,佢地就话几正,味道好似饮周打海鲜汤个味咁, 又有2个主菜, 一个叫奄列意粉,即奄列包住忌廉海鲜意粉,老实讲几有创意,但真系见到都觉得饱,好以个PIZZA咁大,我地全部人每人分d都有剩低,呢个最好食,好低好大份.另一个叫小龙虾意粉,小龙虾好多糕,但唔好预计系好多肉既龙虾,小龙虾只能品尝下个鲜味,有4-5只,配巴黎汁意粉,算系咁啦! 有

八条友叫左d咩!

Broson / Ben / 小春同美文叫左个4人餐
唔知系咪隔离饭特别香d,4人餐好以特别多野食,
有个好得以既周打海鲜pizza,佢地就话几正,味道好似饮周打海鲜汤个味咁, 又有2个主菜, 一个叫奄列意粉,即奄列包住忌廉海鲜意粉,老实讲几有创意,但真系见到都觉得饱,好以个PIZZA咁大,我地全部人每人分d都有剩低,呢个最好食,好低好大份.另一个叫小龙虾意粉,小龙虾好多糕,但唔好预计系好多肉既龙虾,小龙虾只能品尝下个鲜味,有4-5只,配巴黎汁意粉,算系咁啦! 有样野低赞,我地倒到成枱冻朱古力,3 4 个人冲过黎清洁拖地,好快咁攞走d野,仲比d新既干布我地擦干d杉,佢地打份工
口者!其实都唔需要到帮我抺牛仔裤啰,算系咁啦!
其实本来想食完饭去饮酒,后来知道d餐可以加钱转酒,又真系估唔到wo! 都真系几低.下次可以黎返掉!最后同当晚既侍应门讲唔好意思,朱古力倒到成地都系,下次比多d贴士.