2023-01-07 499 浏览
星期五成个商场都系人,决定外卖返屋企唔洗同人逼,通常摩斯出新品我都会一试今期系wakuwaku,和牛汉堡夹住洋葱圈师奶心态见呢个餐又有鸡块又有薯条又有薯脆,咁我再单买一个包就够两口子食,晚餐嚟讲人均50都几划算等餐中……轮候人数都几多,但职员好快手,10分钟内起货了,仲话唔好意思要我等咁耐(日式礼仪)我随即🐕冲返屋企开餐1餐+1包 拣咗最健康的野菜生活提子味套餐有三款酱汁,十分濶佬(老麦是要加钱$_$的)甘味酱 烩酱 咖哩酱我最钟意烩酱 佢有d番茄粒 平时觉得茄汁好假唔钟意点,但呢个d番茄粒粒令个酱好有质感,仲有d蒜香味咁,同薯仔好夹咖哩酱就用嚟点鸡块甘味酱微苦几特别,都系我杯茶(老公话麻麻地😆)摩斯薯条肥美就众所周知,但外卖经过10几分钟车程返屋企都keep到微脆口感,呢样要赞通常广告牌同实物都会有严重落差,但呢个wakuwaku包包还原度十分高,厚度十足,块和牛更加系童叟无欺,洋葱圈有两件,靓靓仔仔咁洋葱圈好新鲜里面仲keep到juicy 和牛毋须多讲保持一贯水准包包里面都系有烘过冇揸流摊(事关我试过买麦记系林晒的包包,有时多人排队都惊佢偷工减料)和牛汉堡不用多说,每次必食最后嚟个

今期系wakuwaku,和牛汉堡夹住洋葱圈

等餐中……

我随即🐕冲返屋企开餐

1餐+1包 拣咗最健康的野菜生活提子味
套餐有三款酱汁,十分濶佬(老麦是要加钱$_$的)
甘味酱 烩酱 咖哩酱

咖哩酱就用嚟点鸡块
甘味酱微苦几特别,都系我杯茶(老公话麻麻地😆)

wakuwaku汉堡
洋葱圈好新鲜里面仲keep到juicy
和牛毋须多讲保持一贯水准
和牛汉堡
和牛汉堡不用多说,每次必食
最后嚟个汉堡合照📸✨️🐒🐒

2023-01-06
10 分钟 (外卖自取)
wakuwaku汉堡
和牛汉堡