2025-01-16 140 浏览
今日同阿妈嚟食米线 🍜佢周不时都会想食呢间嘅麻辣鸡水饺米线由细食到大今日我嘅口味都OK。想食呢一间。 所以就嚟食啦。我今次想食肉,所以嗌鸡肉米线 米线嗌完好快上枱,我呢碗细嘅$35 鸡肉嘅份量都几多,而且我几钟意食佢啲鸡 觉得好似好味过谭仔𠮶啲真实啲 不过阿妈话其实呢啲都系雪鸡识食嘅男朋友都觉得普通🤣不过我呢啲平民就OK帮我落单嘅系太子女,问可唔可以少米线多芽菜佢话OK。果然真系!好味满足, 再落啲呢间舖头嘅黑醋就好味晒只要唔系繁忙时间上菜都系靓啲同埋快手 可以的话真系唔好拣星期六日嚟🤣🤣阿妈嘅水饺麻辣鸡都好靓仔,好快就上台!水饺米线会有酸菜肉碎 不过如果再加多个尿都要$42再加$14 $56成为佢啲酸菜都好好味 ,当我谂住问阿妈应该点样调制,阿妈醒目地话原来系包装来货,见到一箱箱唔知系咩牌子㗎呢?阿妈钟意食喇,所以食辣好过瘾 我自己食少少已经觉得超级辣整体而言速度快,今日质素唔错 因为系家庭开嘅小店,所以都觉得啲碗筷洗得几干净 同埋有礼貌 有人情味
今日同阿妈嚟食米线 🍜佢周不时都会想食呢间嘅麻辣鸡水饺米线
由细食到大

今日我嘅口味都OK。想食呢一间。 所以就嚟食啦。
我今次想食肉,所以嗌鸡肉米线
识食嘅男朋友都觉得普通🤣不过我呢啲平民就OK
帮我落单嘅系太子女,问可唔可以少米线多芽菜佢话OK。
果然真系!好味满足, 再落啲呢间舖头嘅黑醋就好味晒
$56成为
唔知系咩牌子㗎呢?

阿妈钟意食喇,所以食辣好过瘾 我自己食少少已经觉得超级辣

下午茶