2022-01-17 678 浏览
嚟到又一城食饭,预咗洗多少少钱㗎啦!咁就透过OpenRice去拣一间靓仔嘅餐厅试吓啦为!咁以前都食过呢间野㗎喇,咁咪转下餐牌睇下你有咩花臣啦今次!😆😆😆今次嘅玩法系果汁饮品+1个主食成为$103。好啦咁入到去咪睇餐牌做人啰!见到啲咩啊见到有意粉啦有pizza啦有冷面啦有石锅饭咁啦, by the way唔系好多款㗎咋!即系话石锅饭第一款啰!意粉两三份啰薄饼两三份啰!咁合理嘅!最令人惊喜嘅咪就系杯果汁啰!佢可以俾你拣一杯唔同做法嘅果汁!个名有几好听呀!芒果乐园啦!翠绿!深绿啊个名系好Cute嘅,咁味道都系鲜榨果汁𠮶只唔系话加冰啊沟水𠮶啲嘅!抵赞!咁你杯果汁赢咗!啦至于主食我个石锅饭不过不失个鸡肉意粉都系不过不失!钟意饮果汁健康Flash嘅你可以试吓㗎!不过坦白讲啦用得呢个价钱食呢个饭呢,仲有好多选择嘅,真心话!❤️❤️❤️🌹🌹🌹😉😉😉