2021-09-19 602 浏览
上次食过一次之后都觉得唔错 见仲有好多唔同既选择 可以再黎食下唔同既野 上次食晚餐 今次就食午餐 不过个餐牌就一模一样 午餐唔算太多人食 唔洗等位就可以入座 上次食过个猪鞍架麻麻地 今次就俾多次机会佢 再食多次 点知今次系好食过上次好多 食落肉质系好嫩滑 仲有好多肉汁 好juicy 唔会好似上次咁又鞋又硬 同埋今次既卖相系令过上一次另外仲叫左个牛柳配鹅肝 拣左七成熟 牛柳都算正常份量 不过就觉得有少少过熟左啲 食落啲肉好鞋 下次应该拣五成会好啲 不过上面旧鹅肝就真系唔错 入口即溶 系细旧左少少 仲有佢配埋个个焗薯真系好好味 饮品叫左杯大既珍宝MegaSize黎两个人一齐饮 今次呢杯系黑加仑子味 入面仲有啲生果 个底仲有啲粒粒 饮落会有啲口感 呢杯几清新 真系好大杯整体黎讲 今次个猪鞍真系好好味 系个牛柳麻麻地 下次会再黎试其他野 值得一试

猪鞍架
牛柳配鹅肝