2022-10-17 149 浏览
行街买完野想揾个地方坐得舒服又有好野食, 经过见无乜人排队, 拎个菜牌🧾睇下, 我哋都有野啱食价钱都唔算贵, 入座就拣个窗口有景观嘅位坐~Order咗个精选拼盘🍱, 有哂我哋食嘅小食, 有鸡翼, 三文鱼多士, 猪仔髀骨, 薯条, 炸洋葱圈🧅, 同埋沙律🥗, 全部都好好味~猪仔髀骨连骨都有味, 啲肉都松软好味, 薯仔又炸得好香, 兼啱啱好够脆身, 尤其啲洋葱圈咬开有新鲜香甜嘅洋葱味,而且好厚实,唔系薄薄一片, 好鬼甜好juncy!外层嘅炸粉唔系好厚同埋唔系好油~食完个拼盘未够喉, 再order个烧猪仔骨配埋炸薯条🥔, 原来好大块, 我哋要切开两份就啱啱好啦, 估唔到块肉骨咁多汁又好味, 食到我哋都好满足~