2023-05-11 43 浏览
哗🔊真系不得不推介呢间餐厅既午市套餐,真系超级无敌咁抵食,份量十足!而且送埋餐汤或沙律,沙律仲要新鲜翠绿,鲜甜爽脆😍沙律,味道一流🤤唔怪之得午市都咁多人排队,系无book枱既情况下,等左一个钟头都值回票价❤️首先要分享炭烤鸡排🤩呢𠮶鸡排真系不得了!鸡排非常鲜嫩多汁,而且鸡扒表耐烤到金黄色,外脆内软,除左有浓浓嘅炭香,仲有鸡油香,再配搭自制酱汁,令其味道口感再升华,回味无穷👍🏻至于炭烤USDA prime 西牛排真系好正😋牛排大大份, 非常厚肉,牛味浓郁,外层焦香,切开牛扒呈粉红色,有好颇多肉汁流出,且熟度则好,口感唔柴唔干,肉质鲜嫩,证明炭烤时间控制得十分好,值得一赞😜最后,餐厅环境不错,气氛放松,间隔宽敞,而且望住自家种植物用餐,有种治愈的感觉,十分期待下次光顾😆