2010-08-01 90 浏览
久地从游, 未食先见到价钱加了. 不过价钱仍是平的, 一坐下, 叫了艇仔, 鲜牛, 肠粉及炒米.1. 艇仔$14, 未食已嗅到米香, 牛肉不太重味, 尤鱼量多, 十分合我个人口味.2. 鲜牛$21, 等到10分钟先有得食, 只系用电磁炉所以比较慢吧,见到阿叔十分细心甘系甘check下d牛肉有无熟. 上台既 粥, 鲜牛100%well done, 不过仍是滑既.味道很不错, 不知何解粥底有点鱼味, 不过都好鲜甜, 最紧要食完唔会thirsty.3. 炒米$6, 味道不错, 不过没有葱,芽菜及太油4. 肠粉$11, 即叫即做, 米香很香非常好食 听老板说, 佢地无用味精. kaka不过我见到有鸡粉wor. 不过对比其他粥店,佢地既粥真系好似无咩味精既.
久地从游, 未食先见到价钱加了.

3. 炒米$6, 味道不错, 不过没有葱,芽菜及太油
4. 肠粉$11, 即叫即做, 米香很香非常好食