2011-03-01 273 浏览
去烧烤, 我首选呢度, 因为自从有西鐡后, 入元朗实在快好多, 同埋呢间野正正系西鐡站隔离, 就更正!!!今次再去, 已经加左价, 每位$90包一汽水一枝水............. 设备齐全, 叉, 碟, 纸巾, 手套已包, 仲有一个大大既洗手盆连枧液, 真系方便过去郊野公园呀!!!! 七点去到, 太约七成满.食物都系肉类多, 而我就推介佢既酔味鸡翼, 牛扒同蒜蓉包啰..................其他既都ok, 我地total烧左3粒钟, 不断加炭都用唔晒, 都真系唔知点解第二d食评人话要再买炭重有佢地都会供应豆花同凉粉, 不过派完就冇, 所以都冇食到........总括来讲, 呢度真系一班人聚下既好地方, 虽然我见元朗都有其他烧烤场, 但对我地呢d外区人黎讲, 梗系呢间方便啦, hehe

七点去到, 太约七成满.

2010-03-27
  • 酔味鸡翼