2009-06-26 5 浏览
早前睇杂志介绍已经想试,趁今日放假无咁多人便一试,虽然见到open rice 劣评如潮,但唔试过又点知完来都几差!!都系叫咗个最基本既北海道套餐:叉烧通粉 -系成个餐最好食既! 但呢个唔系主打㖞! 个汤底几好,有d 味,叉烧都好谂,较甜!炒蛋 - 得个咸字觉得加左鸡粉,无蛋味,无牛奶味,亦唔香,重炒得唔够熟,碟底有好多蛋汁!!火腿 - 系唔热, 其实系咪至少都系镬度辣一辣佢!多士 - 又系唔够热,又烘得唔够脆!奶茶 - 好一般茶餐厅奶茶!个餐完全无北海道牛奶既味道,又何以北海道来命名!!食左一半先发现原来个老板同2 个朋友座系后面张台, 老板好似好满意咁同朋友讲试好多方法同问左好多人先炒到d 蛋,睇黎佢要再努力d问人啦,d 蛋真系唔得!都系澳洲牛奶公司最正,咁多人排队系有原因既!! 唔系就咁改个靓名就得!!
都系叫咗个最基本既北海道套餐:
火腿 - 系唔热, 其实系咪至少都系镬度辣一辣佢!
多士 - 又系唔够热,又烘得唔够脆!
奶茶 - 好一般茶餐厅奶茶!
个餐完全无北海道牛奶既味道,又何以北海道来命名!!

2009-06-26