2017-09-13
对于从来不是一个Donut 粉丝来说,Donut 其实无咩特别⋯只系一团包有D topping 🤦🏻♀️但尼间好唔同⋯😋一定会再食👍🏻第一次食到如此好味既donut😋很久以前曾经系杂志见到迷你donut 已经好想试,虽然唔好donut 但影张相都好呀。今次经过见到有间几grand 既coffee shop. 店内好简单既布置,入到去第一个感觉已经好舒服👍🏻多款donut 任你选择!价钱都比想像中便宜一点。职员服务好好,快手加有礼貌👍🏻加分!味道应该不会太差,虽然我只系试左4款(堂食)但最后见到盒迷你donut 真系忍唔到手。饮品绝对不是问题,同其他市面上既咖啡店一样;不过佢杯strawberry yogurt Frappe 好正。唔会太酸,yogurt 唔会盖过士多啤梨阵味,好balance👍🏻 虽然成个area 唔系太大但绝对系一个令工作忙碌既人放松既好地方😉
但尼间好唔同⋯😋一定会再食👍🏻
第一次食到如此好味既donut😋