2019-12-31
友人生日她选了这家yellow店,看过openrice食评巳经不太合心水,但不想拒绝友人所以来试试。地点不太方便,地方细,环境,装修很一般。先叫汤底, 简单一个皮蛋芫茜汤底居然要 $108 ,其他食物也偏贵。再来一碟大肥牛 $338 以为可以,点知切得劲簿,又冇味又冇咬口!!猪皮有油益味, 虾滑墨鱼滑双拼仲离谱, 索价 $118 又系簿到风吹得起,味道欠奉,像吃擦子胶!大家都好嬲决定吃完枱上的食物即转场。我们还点了腐竹,西洋菜,响铃 (好硬),炸鱼皮,只有炸鱼皮是正常。 服务态度都唔系咁好,叫几次先加汤。 我哋埋单嘅时候见到座无虚席,真系唔明点解咁难食都咁多人嚟 。如果物有所值就冇所谓,但系佢啲质素同价钱真系争好远!!!!好后悔试新店,还是觉得九龙城的大边炉是最好的。