2020-07-18
去的时候已经变返普通自助餐选择少到想像唔到 生蚝冇 蚬冇 大部份海产都冇 龙虾只系每人得壹只 一般中式小菜全部都冇 我估全场选择加埋冇20款刺身先真系夸张到冇人有 连最基本三文鱼都冇 件油甘鱼 竟然有骨!我原本以为净系我𠮶块有 自己唔好彩 点知我女朋友食都有!真系件件有骨 无一幸偭 真系咁大个仔食刺身未食过有骨嘅 争鲜都唔会咁啦海产 啲蟹脚劲咸 直情系苦 青口系垃圾质素 佢每人得壹只嘅龙虾 坦白讲好唔新鲜 都真系几难食 我自己叫咗清蒸同蒜蓉蒸好啦 本身只龙虾难食 咁食下佢每人送一碗嘅酥皮龙虾汤 真系冇谂过感觉好似苦茶一样嘅汤 竟然够胆拎俾人饮 茶餐厅我估都唔够胆 除非想执笠甜品系稍为好少少 个雪糕唔错 所以个自助餐由六点开始 七点全场真系已经开始攞甜品 你以为我讲得好夸张 我去到见到个食物质素感觉到仲夸张 好失望
选择少到想像唔到 生蚝冇 蚬冇 大部份海产都冇
龙虾只系每人得壹只 一般中式小菜全部都冇