本来系朋友介绍去试嘅一间餐厅,但我第一次食完之后就爱上了,结果一去再去。一间好嘅餐厅唔单止食物质素要有保证,服务都好重要,而呢一间餐厅就正正将呢两点做到满分爆分为止。海鲜天丼 天妇罗炸到金黄色而且好足料,令人垂涎三尺。海鲜天妇罗要好食一定系因为食材新鲜,但最令人估唔到嘅系,就连佢既蔬菜天妇罗都十分之好食,店员仲同我哋推介食天妇罗既次序,务求令我哋有最高嘅享受!唔系讲笑,我个人觉得依个乌冬冷面比起丼饭更加好食,夏日炎炎嘅时候食一碗冷面,配埋热辣辣嘅天妇罗,it’s so balancing, so perfect!依碟海胆天妇罗系我哋特登嗌嘅,因为食完海鲜天丼之后觉得佢嘅食材真系唔错,所以心思思想试埋佢嘅海胆。果然冇估错,海胆天妇罗都系好好食,唔错唔错!你一定冇谂过系天妇罗专门店入面竟然有甜品食,但依碟香蕉天妇罗一鸣惊人,明明我哋已经食到好饱,但食左一啖后竟然好似打开咗第二个胃咁,狂轰落去无难度,天妇罗香脆松软,配朱古力酱正呀!总括而言,餐厅既价钱平宜近人,食材新鲜份量多,而且真系好好食,服务质素顶级。就系咁简单粗暴,完胜佢身边既对手!
海鲜天丼

海鲜天妇罗 配手打后文冷乌冬(冻)
海胆(两件)

香蕉天妇罗

海鲜天丼
海鲜天妇罗 配手打后文冷乌冬(冻)
海胆(两件)
香蕉天妇罗
  • 海鲜天妇罗 配信州荞麦面(冻)