2024-06-27
好耐冇嚟过咁好气氛~由环境,音乐,食物到服务都唔差的餐厅。一入到去,见到现场五光十色的灯光,配上一个大舞台,不知何解让我有种怀旧,像回到当年耀眼璀灿的年代的感觉。除了夺目的环境,现场更有几位歌手现场演唱,真心讲,唱得唔差,声音系令人享受,唔会令人觉得烦扰。时间尚早,所以和朋友先叫了两杯嘢饮和一些串烧当Happy Hour串烧都几多嘢拣,味道几香,最正嘅系佢有个炉一路庆住食,所以倾完计,摆咗一阵都仲热。啤酒是我最爱的偏淡口味,而果茶则非常百香果,唔会太甜食完前菜,就到呢度嘅最出名嘅烤鱼试下。烤鱼堆满咗山咁高呢辣椒,但实际唔算好辣,反而非常入味,江团鱼算几滑,一路滖住都唔会「鞋」。而呢度啲侍应也很细心,会不时主动过来加汤。到开始多人,周围几枱都非常热闹,整体气氛真系非常好,让人有点沈醉~
啤酒是我最爱的偏淡口味,而果茶则非常百香果,唔会太甜
而呢度啲侍应也很细心,会不时主动过来加汤。