2019-03-11 679 浏览
上次已经食饱饭嘅时候喺天后路过呢一间印度餐厅,见到入边都坐满晒人,觉得应该几正,就mark低谂住下次再去🤑不过好神奇系到下一个礼拜我再去嘅时候店入边竟然冇咩人帮衬😦😦唔紧要啦既然一场黎到就到试吓啦😆😆店内边装修不错,感觉几高级。四周挂满有印度风既挂画同装饰,环境方面可以比8分⭐⭐⭐⭐⭐午市套餐选择都几多,由五十几到八十几都有。值得一提系呢度有素菜食,素食人士都啱黎架!我系印度老板推荐下拣左呢个番茄咖喱牛腩,果然非常特别!第一次食番茄味既咖喱,觉得冇平常d咖喱腻,几开胃!而牛腩都焖得好淋好入味,唔错!🍅不过番茄味比普通咖喱贵30蚊,我谂下次黎都系食返普通味道都ok,因为我试左女友果个普通味咖喱其实已经好正🤤🤤🤤 另外我拣左烤饼,烤到好脆好香,用黎点咖喱真系一流!呢间系适合港人味道既印度咖喱店,可能未必最正宗,但系真系几好食.😁