2023-05-18
之前经过门口就好想试试,今次终于有机会一试。朋友非常推介,所以好期待。餐厅系唔可以网上订位既,想食既朋友就要乖乖去餐厅门口拎飞仔排队。唔想排队就建议早少少去。用餐时间只有90分钟,最好系齐人先入座喇!今次点左鸳鸯锅:‘’食妆锅‘’ - 红颜花胶鸡锅 + ‘’治愈锅‘’ - 老四川风味麻辣锅。大家都先饮左一大碗花胶鸡汤,感觉好滋润。因为太多野想食,我地每类都点左一d :美国特选级牛板腱、加拿大松阪猪、飞鱼籽墨鱼滑、毛肚、炸鱼皮、麻辣火锅唔可以缺既午餐肉、山药、甜玉米。仲有好得意既海鲜棒棒糖。只要跟住menu上既建议既时间就唔会浪费食材,食到好好味既食物。特别一提系海鲜棒棒糖唔可以放太耐,溶左就会跌落黎哦!另外记得要点台式饮品,价钱平之余,分量十足,绝对系大件夹抵食我地4个女仔不停食都冇办法食晒所有食物,大家都超饱,大满足!
治愈锅+食妆锅
海鲜棒棒糖