2015-01-26 1306 浏览
鸡扒真系一流平时食开佐敦分店,今次就放工专登试下铜锣湾呢间 星期六夜晚八点黎到谂住都要等阵位,但岩岩好有位就唔洗等。虽然好钟意食呢度啲野,个价钱系铜锣湾黎讲系平,又好味,唯一唔好就系环境真系过逼,相比起佐敦虽然唔系好阔落但都相对黎讲好坐好多,而铜锣湾呢间系真系逼到可以用沙甸鱼黎形容,系坐左落去,隔离啲人离开去埋单都需要移动隔离枱,基本上两边都出唔到,所以黎讲我谂我下次都系帮衬番佐敦果间。一向叫开鸡扒乌冬,当然照旧加10几蚊变套餐(有油菜加饮野),但系隔离枱迟我地十分钟叫,八点半都无就已经无哂菜啦,我男朋友就叫左鸡扒饭。上菜速度当然十分快,效率高但味道保持水准,值得一赞。荣式鸡扒乌冬招牌鸡扒好大块好滑,配稻亭乌冬真系好好味。个汤好有麻油,虽然红色但一啲都无辣既。但乌冬份量略为小,呢张相系未食之前影,卖相为一般,睇落份量都小,如果份量多番小小会好啲,我女仔都唔够食lol 菜普通但都几大碟,两个人分岩岩好,男朋友个鸡扒饭有两块鸡扒,岩男生食,啖啖肉。埋单两个人一百蚊有找,实惠,会再光顾,不过系佐敦果间

鸡扒真系一流

平时食开佐敦分店,今次就放工专登试下铜锣湾呢间
星期六夜晚八点黎到谂住都要等阵位,但岩岩好有位就唔洗等。

上菜速度当然十分快,效率高但味道保持水准,值得一赞。

荣式鸡扒乌冬
鸡扒乌冬

油菜

鸡扒饭
岩男生食,啖啖肉。

埋单两个人一百蚊有找,实惠,会再光顾,不过系佐敦果间

鸡扒乌冬
鸡扒饭