下年先有得飞日本,急不及待同朋友仔去咗旺角呢间人气棉花糖寿喜烧餐厅,一入餐厅就见到个超大武士像,好有气势!和牛质素超高,全程有人服侍,可以解放双手好爽呀!🐮鹿儿乌黑毛和牛A5 二人前寿喜烧 $898套餐有🐮A5鹿儿岛黑毛和牛西冷肉眼6块、🥬季节野菜盛合、🍜手打稻庭乌冬、🐣2只日本兰王鸡蛋店员会先喺棉花糖机制作棉花糖,再将棉花糖放入锅,再加入寿喜烧酱汁煮京葱,之后就系主角A5鹿儿岛黑毛和牛西冷肉眼!我哋拣左和牛5成熟,霜降分布均匀,肉质有弹力,口感有咬劲,每一口都拥有浓郁的牛肉香气,肉质嫩而多汁,再蘸埋日本兰王鸡蛋,回味无穷!煮晒和牛之后,再加汤煮野菜盛合同乌冬,有豆腐、娃娃菜、冬菇、蟹棒等,配料同乌冬索哂寿喜烧汤嘅精华,超入味好食!除咗食寿喜烧仲标咗几串串烧,有牛舌、鸡横膈膜、秋葵、南瓜和冬菇. 串烧放系炭炉上面保温,上枱传来阵阵炭香味,特别推介牛舌,爽弹有口感!叫咗两杯Cocktail ,青之海有菠萝汁,饮落好清新!另外一杯热情林檎,姜汁加上苹果热情果,钟意姜味嘅朋友一定要试试!
和牛质素超高,全程有人服侍,可以解放双手好爽呀!

🐮鹿儿乌黑毛和牛A5 二人前寿喜烧 $898

叫咗两杯Cocktail ,青之海有菠萝汁,饮落好清新!