2022-11-28
放咗工梗系要chill下啦,唔想同人迫,静静地同朋友食下snack饮下酒就最好啦。今次试咗busy bird 嘅double A5 “Miyazaki”wag you burger 同埋smoked salmon salad, 再加左支les calcalres Pinot noir 嘅白酒.最推介嘅系和牛Burger ,呢两层A5 和牛,睇相都见到一d都唔惹少,两块都好厚好juicy, 和牛味好出,肉质嫩口。面包就好脆,新鲜出炉食系最好嘅。烟三文鱼沙律适合做前菜,沙律清清哋,配合埋三文鱼,健康又唔油腻。而les calcalres嘅白酒我觉得好适合女仔饮,尤其是系啱啱喺雪柜拎出嚟,味道甜甜地,香醇得来带有果香味,好易入口。而且,佢可以一杯杯order, 如果惊饮唔晒一支酒,就可以试吓les calcalres啦。最后,餐厅有好多打卡位,喺门口都可以影到靓嘅相。餐厅仲欢迎宠物同couple friendly。