2007-11-12 25 浏览
上星期六晚走去试下新餐\厅, 9成员工唔系香港人. 食客则一半一半啦. 我同少爷一人叫o左一个kebab, 佢\份系大辣鸡肉kebab ($48-)而我叫o左个mix(鸡肉加羊肉) ge 小辣kebab ($58-). 即叫即做热辣辣仲用锡纸包实一开二俾你.羊肉唔系好骚,我唔钟意羊肉阵味我都可以接受.两种味mix 埋异常咁match~ 小辣一d都唔辣, 所以加了几滴tabasco. 真的值得推介. 而少爷ge 大辣鸡肉kebab um~可能只有鸡肉所以唔够mix ge 咁有口感. 另外我o地又叫o左一份fish n chips($48-). 都好味不过d 鱼同薯条有点儿淋. 而且鱼有少少腥味系好少o个集所以系绝对接受到. 我同佢\一人食o左一半kebab 再加fish n chips就已经好饱.所以另一半kebab我o地take away. 值得一赞系佢\o地仲同我o地包多层锡纸再加包温袋俾我o地(虽然系唔系几环保,但几细心)哈哈~我回再去试埋d 咖哩ga~
右上系鸡肉, 右下系 mix, 左边当然系 fish n chips la