2013-09-04
岩岩完左个开心暑假.系暑假最后一日梗系要玩尽佢啦.不过令我最难忘既都系同班friend去食放题!一开始我地都谂食边间好.不过我之前听人讲.佐敦新宝7楼有间都ok.咁我地梗系吾洗谂就去试下啦!食放题想试下佢既服务,质素等等既.就梗系吾book位啦!我地大概七点几去到.一去到.吓亲我.个场坐到爆晒@@有个侍应好有礼貌问我地;请问几多位呀? 然后叫我地坐低等一阵.本来以为会等好耐.点之10分钟都吾洗就入得!坐低之后,侍应耐心甘同我地讲解完,就到我地落单叫野啦.岩岩听讲解刺身头盘用冰盘上又几得意.甘就落左先啦.上到台好靓.够新鲜;)中有其他....天妇罗,5会太多粉,够脆!泰式生虾.D虾好爽口.个汁好味,不过几辣!胡椒虾.本来以为得D壳有味,点知吾系,好入味;P 仲有D火焰寿司好正,有辣既火焰3文鱼寿司.几有新意!另外每人仲会送一杯泰式特饮,好好饮.其他汽水,指定啤酒任饮!整体黎讲;服务态度好,野食方面全部都好好,就连我甘嘴刁都食过翻层味下次一定会再上黎食!